Fredagens frykt

 

Tina forteller:

Stort sett de fleste jeg kjenner til har født en eller annen gang i løpet av livet, og man tenker gjerne at når ?alle? andre har født, da er det ingenting å være redd for. ? Jo, jeg er redd og jeg vet at jeg ikke trenger å være redd, men jeg er det allikevel. Min oppfatning om det meste er at det er best å være åpen om det man frykter, for å slippe å være alene om tanken. Det hjelper ikke så mye på smerten å være åpen om det, men det hjelper på sinnet å si det.


Frykten kom ikke før jeg var nesten halvveis i svangerskapet, og det er så ekstremt at jeg drømmer stadig om det å føde. Det blir sagt at en føler seg klar for å føde i slutten av svangerskapet, jeg håper det er sant. Og jeg prøver det jeg kan for å få frykten til å slippe taket, for det er bare tull å være redd... For vi gleder oss jo sånn til å få se Lillebror. 

#Gravid #Lillebror #Tina #Svangerskap 

Linn har født tidligere, og hun prøver stadig å roe ned tankene mine om fødselen. Og jeg vet at jeg har hennes trygghet der uansett, og det setter jeg veldig pris på. Jeg blir nesten litt rørt når hun snakker meg igjennom frykten som kommer kastet over meg rett som det er. For hun er virkelig en flink kone. ? Jeg er så fornøyd med henne. 

Det gleder meg at hun skal bli mamma til barnet vårt, for hun har så fine verdier og egenskaper i seg ,som er noe helt eget. Og er det noe hun absolutt kan så er det nettopp det å være mamma, det har jeg jo allerede sett og opplevd.

Og jeg vet at så lenge jeg har Linn med meg så er jeg trygg, og det er godt. Frykten for å føde er der fortsatt og jeg håper de resterende månedene gjør at frykten for å føde gir slipp. Ut må Lillebror uansett på ett eller annet tidspunkt. Jeg syntes ikke man skal skamme seg over å være redd, det er lov! ? Det viktige er å få gjort noe med det man frykter, og for meg så velger jeg å fortelle om det i håp om å overvinne følelsen.


#Linnogtina #gravid #Lillebror #koner 

 

Hva er det jeg er redd for? ? Jo, det er at dette har jeg aldri gjort før og det finnes ingen fasit, for alle er vi ulike. Det eneste jeg vet er at det er ingen vei utenom og igjennom dette skal vi uansett. I tiden fremover skal jeg prøve å forberede meg godt mentalt, i håp om at det hjelper.

Var du redd? - og gikk det over? 

Over til noe annet, vi får stadig små pakker i posten! Og i går fikk vi denne lampen:#babyrom #barnerom #lampe #kids

Den er kjøpt på Wish og vi syntes den er så kul! Rommet til Lillebror har vi designet i tanker og innkjøp, men vi mangler å få alt på plass. Det er enda god tid igjen. 

En annen pakke vi fikk i posten i går var pakken fra #Jollyroom, der har vi kjøpt ammepute,amme BH, bukser og bodyer. Strålende fornøyd med det vi har  handlet inn til Lillebror <3 Samtidig som vi har handlet bilstolpose, en bilstol, lekegrind og vippestol brukt. 

#Jollyroom #ammepute #bodyer #klær #baby #boy #gravid 

Ha en riktig god helg alle sammen! 

Klem Linn og Tina <3

 

11 kommentarer

Kine.

16.06.2017 kl.09:20

Vil tro de fleste kjenner på frykt og redsel ifht en fødsel da de er gravide. Man vet jo aldri hva man går til. Og har man gjort det en gang trenger ikke gang nummer to bli lik uansett. Men er mye fint å få mot smerter på sykehuset, eller så glemmer man rett og slett å bruke det man tilbyr også :D hehe. Lykke til videre Tina.

Linnogtina

16.06.2017 kl.09:47

Kine.: Tusen takk :-)

L

16.06.2017 kl.09:40

Jeg kan si fra egen erfaring at jeg var redd for og føde også. Gruet meg og tenkte på det daglig faktisk. Men etterhvert som det nærmer seg så lengtet jeg mer og mer for og få han ut og få min egen kropp tilbake. Kroppen gjorde seg mer og mer klar til fødselen, så de siste ukene lengtet jeg etter og føde faktisk! Veldig merkelig, men sant :) da vannet gikk og riene startet så smilte jeg og var glad for at det endelig hadde det startet:) lykke til videre, tror dette kommer til og gå kjempe bra :)

Linnogtina

16.06.2017 kl.09:47

L: Godt å høre det er fler, tusen takk :-)

Liv Berit.

16.06.2017 kl.09:41

Tror det er helt naturlig å være litt redd. Det er masse hormoner som er på full anmarsj,Tror de også hjelper deg når tiden er inne. Godt at du har noen som roer deg og svarer på dine spørsmål. Ta vare på hverandre så klarer du dette kjempe fint. 💓☺

Linnogtina

16.06.2017 kl.09:48

Liv Berit.: Det skal vi <3

Camilla

16.06.2017 kl.09:59

Jeg var super redd for fødsel selv, det tok helt over "kosen" med å gå gravid.. Tenkte på det hele tiden... Jeg skrev fødebrev, og fortalte om redselen min. Jeg fødte uheldigvis 2 uker før tiden, uheldigvis fordi jeg godt kunne gått to uker over akkurat på det tidspunktet haha. Jeg var IKKE klar. Jeg hadde ikke fått skrevet brevet skikkelig, så det ble levert en kladd. Men vet du, de tok sååå godt vare på meg. De var så rolige og fine og tok ordentlig hensyn til at jeg var redd. Jeg trodde jeg skulle skrike etter både morfin, epidural og alt jeg kunne få, men jeg klarte hele fødselen kun med lystgass. Og jeg fikk en veldig fin fødselsopplevelse. Jeg ville heller ha født igjen 10 ganger enn å gå 9 mnd gravid, om jeg får tilbake den fødselen jeg hadde. Det er jo vondt, skal ikke lyve om det... Men jeg tror uansett man har litt sunt av å grue seg, det er ofte de som får den beste fødselsopplevelsen! Lykke til Tina!! Dette går sååå bra! :-D

Linnogtina

16.06.2017 kl.14:10

Camilla: tusen takk :-) Det går nok fint vil jeg tro :-)

Marita Moss

16.06.2017 kl.12:38

Ja det er mange som sliter med frykt under svangerskapet. Kan ikke husk at eg var nå spesielt redd, mest spent da første skulle komme. Eg visste jo ikke hva eg gikk til eller hvordan smertene var. Men på sykehuset var de helt fantastiske til å snakke med meg og gi meg bedøvelse så smerten ikke var så stor. Husk faktisk ikke så vældig mye akkurat når barnet kom annet enn at "ballongen" gikk hull på 😂 plutselig ble den store magen såå mye mindre og ut kom vidunderet man hadde ventet så lenge på 😍 Men alle er vi forskjellige og vi opplever og føler forskjellig. Men en ting du ska vær trygg på og det er at på sykehuset blir du tatt hånd om og jordmødrene er fantastiske ❤❤

Og så er du så heldig som har Linn ved din side som støtter deg fullt ut i alt ❤ Det er ikke alle som er så heldige 🤗

Håper frykten slipper snart og du kan vær lykkelig og gled deg over svangerskapet ❤

Masse lykke til 🤗❤❤

Linnogtina

16.06.2017 kl.14:12

Marita Moss: Takk for det <3 :-)

Thomas Frydenberg

16.06.2017 kl.16:48

Lykke til med fødselen, det går helt sikkert fint!

Linnogtina

16.06.2017 kl.17:09

Thomas Frydenberg: takk for det :)

Skriv en ny kommentar

Linnogtina

Linnogtina

27, Nes i Akershus

Linn og Tina fra HUSET. I tiden etter, livet nå og hvem vi er :)

Kategorier

Arkiv

hits