VI GIR FA*N!

Hei alle fine folk! 

Uansett hvor du er så er det viktig å kunne få være seg selv. Det merkes at presset av å være menneske øker for hvert år, og vi voksne glemmer også av og til at vi skal oppdra en  gjeng med sterke individer, inkludert oss selv. Det er så fort gjort å la seg rive med i ett samfunn der alt skal være så innmari perfekt.


#Bonus #datter #bonusmamma

 

Det er så viktig å akseptere seg selv for den man er, og ikke la seg påvirke av hva alle andre sier å gjør. Og spesielt til barna våre som vokser opp i en verden av medier og ekspanderes av det problematiske kroppspresset som florerer over alt. Vi må huske å fortelle barna våres at de er mer en bra nok uansett, at livet ikke handler om hvor mye man veier eller hvordan man ser ut. For det er det ingen som forteller dem over internett, det er heller ingen som strekker ut en hjelpende hånd i det du "googler"  det å være perfekt.#humor

Gi barn og ungdom muligheten til å gi litt "faen", for sosiale medier former dem mer en vi kan kontrollere og dermed er det enda viktigere å være tilstede å fortelle dem at det aller viktigste er å være seg selv. At å være den man er, det er mer en bra nok! For ingen skal få fortelle dem noe annet eller påvirke dem i feil retning.


#LinnogTina #kylling #hobby #metalldetektor 

 

Det er nok hardere å vokse opp nå en for 10-20 år tilbake, vi som nå er voksne har egentlig vært heldige, vi har fått være barn og ungdom uten eller med svært lite sosiale medier. Du skal ikke måles i vekt og utseende, du skal aksepteres uansett hvem du er og hvor du kommer i fra. Og livet består ikke av å kun ha det beste, men å være det beste av seg selv.


(Bilde hentet fra google)

 

Det samme gjelder partneren din, vi glemmer av oss selv ofte og vi burde bli flinkere til å rose hverandre for de små tingene i en travel hverdag. Og ett tips er å raske med seg en bukett  med blomster en gang i blant eller å gi hverandre komplimenter for den man er.


#Blomster #bukett #roser 

Og dette gjelder ikke bare innad i egen familie, strekk ut en hjelpende hånd til venner, bekjente og fremmede om de trengs. Vær inkluderende og hjelp til om du ser eller hører om noen som trenger det. Tenk om vi alle kunne blitt flinkere til dette i en travel hverdag.

 

Ta vare på hverandre og gjør det beste ut av hver dag.


(Bilde tatt fra google)

 

Klem Linn og Tina

11 kommentarer

Liv Berit.

15.06.2017 kl.13:47

Dette var virkelig godt skrevet. Vi er nok heldige vi som er voksne i dag og slapp det store presset som ungdommene har i dag, på alle måter. Ta vare på hverandre og dagen. God helg jenter. Må gå strikkepinnene roper ...... Klem.😎

Linnogtina

15.06.2017 kl.14:16

Liv Berit.: Takk for det Liv Berit :-) Det skal vi, riktig god helg til deg også :-) Klem

Mai T

15.06.2017 kl.15:52

Så sant , så sant.... bare elsker dere 😘

Linnogtina

15.06.2017 kl.16:13

Mai T: <3

Turid

15.06.2017 kl.16:00

Kunne ikke vært mer enig! 💗

Linnogtina

15.06.2017 kl.16:13

Turid: <3

Tuva

15.06.2017 kl.16:33

Så bra dere tar opp slike temaer.

Er 14 år og eneste i klassen uten snap(frivillig). Jeg tror også det var enklere og vokose opp uten alle de sosiale mediene. Heldige dere som slapp det!

Prestasjonspresset merkes allerede i 8. Klasse.

Jeg kunne ha tenkt meg å vokse opp for både 10 og 60 år siden! Kanskje ikke for 60 år siden mer enn en uke, men hadde vært kult og prøvd viss det hadde gått😊.

Klem og lykke til!

Linnogtina

15.06.2017 kl.18:03

Tuva: Godt å høre :-) Takk for det, og masse lykke til videre til deg også :-) Stå på! :-D

Marita Moss

15.06.2017 kl.23:29

Åh, fikk frysninga nedover ryggen når eg leste det hær. Det e så vældig godt sagt og det presset unge har i dag e bærre heilt grusomt. Eg har nå to voksne barn og ei på 10. De to første har det gått bra med, ikke så mye problema underveis dær. Men eg e meir spent på litja mi som no begynn å bli stor. Og ho e ikke heilt a4 heller som "gjengen" ofte krever. Det går bra blant venner ennå, men kor lenge vil det vare..? Håp eg klar å følg med og følg ho opp så godt eg klar no når tenåran snart kommer ❤❤

Tusen takk for kloke ord, Linn og Tina ❤ Riktig god hælg tel dåkker alle 3 (4) 😁😍

Klæm 🤗

Linnogtina

16.06.2017 kl.08:09

Marita Moss: Takk for det <3 Vi får bare følge ekstra godt med dem, å være der i tide. Ha ei riktig god helg du også :)

Marita Moss

16.06.2017 kl.00:50

Hadde skreve til dåkker, men skjønna ikke kor det ble av.

Sku ihvertfall sei at det va vældig fine og kloke ord ❤ Fikk frysninga nedover heile ryggen. Tusen takk ❤

Skriv en ny kommentar

Linnogtina

Linnogtina

27, Nes i Akershus

Linn og Tina fra HUSET. I tiden etter, livet nå og hvem vi er :)

Kategorier

Arkiv

hits