Katten som trodde han var hund

Hei alle fine folk!

Du vet det nærmer seg sommerferie for barna da sommeravslutningen er vel gjennomført. Vi har vært på sommeravslutning med Andrea, og det var kjempe hyggelig. Nå er det ikke lenge før sommerferien starter og alle hjerter gleder seg.

Lillebror blir mer og mer aktiv for hver dag som går, det kjennes godt. Innimellom virker det som om han slår salto og turner inni der. Hormonene funker som de skal de også, og det er ingenting i veien med matlysten. Og rommet hans fylles stadig opp med utstyr han og vi trenger fremover. Nå om dagen har vi babycall og vogn i tankene, hvilke babycall og vogn anbefaler du? - Vi har tenkt på Emmaljunga vogn og kom gjerne med tips om hvilke dere liker best.#Vogn #barnevogn #Emmaljunga #gravid #baby 

Vi venter en pakke fra #jollyroom med litt diverse denne uken og gleder oss masse til det. Samtidig som vi skal hente litt brukt som vi også har kjøpt. Det klør i fingrene om å ordne ferdig rommet til Lillebror, og vi gleder oss til å vise rommet frem til dere når det er ferdig! 

Endelig har vi fått på plass alle stolene til spisestuen, katten vår Mister har ikke klort på de enda. Det kan ha noe med at vi har på et middel som gjør stolene mindre attraktive for han. En slags sitronspray kjøpt på dyrebutikken. Han er en veldig nysgjerrig katt på 8 måneder, uansett hva vi driver med er han med oss å titter på det vi gjør. Han går aldri langt i fra bena våres og finner det tryggest inne med oss.

#HalvorBakke #Katt #Spisestue #Bohus #familie 

Han er en fin Ragdoll rasekatt som har masse personlighet, og innimellom minner han oss om en hund i atferden. Har dere dyr med masse personlighet? - Om man kan ha dyr så er det masse selskap i dem, men det krever en del å ha ansvar for dyr også. For en tid tilbake gikk Mister igjennom en relativt stor operasjon når han skulle kastreres, og vi får ikke fullrost Neskollen dyreklinikk nok! - For en fantastisk gjeng med hjerte for dyra!


#Ragdoll #Katt #Kos #gravid 

 

Båten våres er fortsatt til salgs, denne har vi planer om å hente ut fra lagring denne uken. Om værvarselet stemmer skal det bli knallfint vær ut denne uken og neste. Vi satser på knallvær! Vi har hatt så mange fine turer i den båten og det er litt trist å selge unna noe man er så glad i. Noen ganger så må man selge unna for å spare penger til litt annet.#Båt #Maxum #Storsjøen #ferskvann #2007mod #Diesel 

Håper alle har en fantastisk uke så langt!

Klem Linn og Tina

15 kommentarer

Nathalie

14.06.2017 kl.09:29

Jeg ville ikke gått for emmaljunga. Er er store, tunge og koster ekstremt mye ny men får nesten ikke noe for det om man skal selge den etterhvert.

Je ville gått for bugaboo eller jollyroom sin Beemoo premium som er en kopi av bugaboo. Ellers har jollyroom mange fine og billige vogner 😊

Linnogtina

14.06.2017 kl.10:32

Nathalie: Tusen takk for tipset :-) vi sjekker det ut :-)

K a r o l i n e

14.06.2017 kl.10:02

Anbefaler virkelig stokke trailz vogna....bagdelen og sportsdelen finnes i fine farger(vi har grå) også kan man kjøpe stokke besafe bilstol som man kan bare klikke på understelle vis man feks skal bare inn på matbutikken en tur(så slipper man å flytte en sovende baby fra bilstol til vogna). Trailz er veldig god å trille både i by og på grusveier. Dere finner mere informasjon på stokke.com.

Før jeg bestemte meg for vogn tok jeg denne "testen" http://vognvelger.barnashus.no

Masse lykke til! Elsker bloggen deres<3

Linnogtina

14.06.2017 kl.10:33

K a r o l i n e: tusen takk for tipset :-) Det skal vi sjekke ut! Så utrolig hyggelig å høre <3

Marthe Sofie

14.06.2017 kl.10:38

Jeg har en hund som tror hun er mere menneske enn hund, hun går på to bein så å si hele tiden, hun sitter som vi skulle ha gjort og hun har så ekstremt mye personlighet! :)

Linnogtina

14.06.2017 kl.12:21

Marthe Sofie: så artig :-) Det er noe spesielt med dem alle :-)

Ellen

14.06.2017 kl.11:19

Personlig liker jeg best vogner av typen Simo eller Emmaljunga. Syns "nymotens" vogner er altfor små, er jo knapt nok plass til ungen oppi der, særlig når man også må ha vognpose. Har inntrykk av at mange nå om dagen er mer opptatt av hva som er hipt og kult, enn hva som faktisk er mest komfortabelt for ungen. Jeg er nok litt gammeldags, og mener det skal være koselig med barn i vogn, ikke trendy, hehe ;-) :-) Mulig Stokke sine vogner har blitt bedre, men for noen år tilbake da de første "høye" vognene kom, fikk de terningkast 1 for barnets komfort. Det beste er nok å tenke på hva som er viktigst for en selv å legge vekt på. Skal man ha vognen inn i bil, er det jo viktig at den er lett å legge sammen, og at den faktisk får plass. Ang. Mister: SMELT :-D

Linnogtina

14.06.2017 kl.12:22

Ellen: takk for tipset :) Ja, han er gossin <3 :-)

Marita Moss

14.06.2017 kl.12:09

Det ska bli vældig koselig å få sjå barnerommet når det er ferdig 😍

Eg har og en mons med mye personlighet 😀 Fawkie er en maine coon som no er blitt 9 år gammel. Han mjauer ikke som vanlige katter men prater 😄 og han e så fortrolig og tillitsfull ovenfor oss 😍 Og lystrer kommandoer som en hund 😀 har ikke lært han å sitt og gå fot enda 😂 men han e så hærlig den gutten 😍😍 Min aller beste vænn det ❤ Men så har eg 3 katter til 😊 Ei maine coon- frøken, en bengal- mons og ei lita huskatt 😍 Så det e nok å henge fingran i til tider ja 😄😉 De og strikkinga er det som bedriver tia mi no når eg e ufør. Hadde ikke klara meg uten dem ❤❤

Ønsk dåkk lykke til videre med båtsalget 😊

Kos & klæm fra meg ❤

Linnogtina

14.06.2017 kl.12:23

Marita Moss: så herlig <3 Tusen takk for det :-)

Torunn

14.06.2017 kl.13:08

Herlige bilder - også!

Ha en fin dag videre :)

Andrine

14.06.2017 kl.13:12

Jeg har Neonate BC-5800D Babycall! Og er superfornøyd! Den har utrolig bra batterikapasitet og du kan stille inn temperatur alarm! Den har 800 m rekkevidde og den blir ikke fortyrret av andre ting :-)

Jeg har emmaljunga edge duo! Jeg er superfornøyd og den er ikke så tung som alle skal ha det til! Velger dere sportsunderstellet er den stivere og tyngre, men jeg har vanlig understell med jernkurv! Mini er ganske så stor blitt, men han passer i bagdelen :-) jeg personlig liker IKKE vogn med hjul som snurrer hit og dit og slik som vi bor til funker ikke sånne hjul bra på grusveier og i skogen 🙈 Jeg har hatt med min i skog og mark og den svikter aldri!

Lene

14.06.2017 kl.22:39

Vi hadde Emmaljunga til jenta vår som ble født på høsten. Denne var perfekt da man faktisk fikk plass til voksipose oppi. Vi valgte modellen City cross da denne har ett lettere understell enn de andre Emmaljunga vognene. Vi elsket vår vogn og fikk mange positive tilbakemeldinger. Et tips er å faktisk reise til Arvika å kjøpe vogn. Sparte masse på det.

xmirdx

15.06.2017 kl.08:17

Så søt ragdoll! *smelt* Jeg har en ragdoll selv, og han har også syykt mye personlighet og oppfører seg som en hund! Han er med meg på besøk og liker å kjøre bil :-D

Tonje

15.06.2017 kl.12:09

Heihei!

Anbefaler å dra på babyshop i Jessheim, og prøve ut vogner der :) var å titta sjøl igår, og vi har også tenkt på de standard vognene: emmaljunga, Stokke og Bugaboo. Men der fant vi en ny som har kommi, uppababy vista! Veldig lettvin og fin. Og itillegg så er det 40% på den i nettbutikken til babyshop nå :) men det går veldig mye på smak og behag, så klart.

Lykke til!

Linnogtina

15.06.2017 kl.14:15

Tonje: takk for tipset :-) Og takk for det :-)

Skriv en ny kommentar

Linnogtina

Linnogtina

27, Nes i Akershus

Linn og Tina fra HUSET. I tiden etter, livet nå og hvem vi er :)

Kategorier

Arkiv

hits