Brutalt stille etter Huset

Hei alle fine folk <3

I går var første onsdagen på lenge hvor det var ufattelig stille, det var ikke lenger samling i stua med familie og venner for å se på Huset. Det var ikke noe trøkk på facebook, instagram eller andre sosiale medier.

Det var bare stille. For vi har brukt de 12 siste onsdagene for det dem er verdt. Denne onsdagen var brått helt vanlig, som om Huset aldri skulle ha gått på tv. Ikke ett ord og ikke en kommentar, det føles litt rart.


#huset #tv2 #oppussing #tapet #dør #linnogtina
 

Linn har vært på tur med jobben de siste dagene, og jeg prøver å få dagene her hjemme til å gå. Jeg har funnet ut at vi kan bygge om campingvogna våres i fra 1985 innvendig. Det trenger ikke bli store forandringene, men jeg tenker å ha faste sengeplasser inne i vogna. Så får vi spise og oppholde oss i forteltet resten av tiden, det er jo koselig med fortelt.

#SMV #1985 #oppussing #sober #Retro 

 

Det er veldig koselig på camping, og det finnes så mange perler av noen campingplasser rundt om kring i Norden.

#telt #telttur #strømstad #campingvogn #campingliv

Vi startet campinglivet for 4 år siden, det aller første vi gjorde var å reise på telttur, og ettersom vi følte oss trygge på camping kjøpte vi en enormt stor nybegynner vogn. En Hobby 650, som Linn så pent dro over 100 mil den sommeren.

#Camping #hobby #sverige

Etterhvert så trengte vi ikke så stor vogn, vi likte å reise rundt og den var litt stor å flytte på. Vi solgte den store vogna og kjøpte en SMV 520 i den nette modell av 1985. Ikke koster den så mye å ha og den funker helt optimalt for oss. 

 

Denne har vi malt og pusset opp innvendig, det er helt utrolig hvor mye maling gjør. Vi er ikke helt ferdige med å pusse den opp og vi vil finpusse på den fremover. Det finnes ingen grenser for hva man kan gjøre med ei gammel campingvogn, det kan man designe som man selv ønsker uten at det koster all verden. 


( Bildet er hentet fra google) 

 

Vi tenker vi reiser på sommerferie i vogna vår i år også, det er så mange fine steder å besøke. Her gleder vi oss veldig til å få sommerferie, det er noe eget da barna går over på sommerferie og plutselig blir enda ett år eldre. Og idag er jo den aller første dagen i juni, måneden Andrea har bursdag. En etterlengtet måned for gullet vårt som begynner å bli så stor :-) 

 

Klem <3 
 

10 kommentarer

Marita Moss

01.06.2017 kl.11:59

Ja det er forståelig at det føles rart at alt rundt det med Huset er over ❤ Men det blir godt med ferie snart ja 😍 vi kjøpte oss vogn for ca 3 år sia og det er det lureste vi har gjort, ælsk det livet 😍😍 Men hadde vært supert med nån tips til å shine opp vogna med ja 😀 har ei gammel Kabe fra 93 trur eg det e. Funke krute godt enno men hadde vært morsomt å gjort nå eget inni vogna 😊 men syns det er vanskelig å få til, så gjerne kom med nån tips 😍😍

Ha ein flott dag, alle sammen ❤

Linnogtina

01.06.2017 kl.16:48

Marita Moss: så hyggelig å høre :-) Ja, vi tenkte vi skulle ta et innlegg om vogna innvendig og hva vi har gjort ?? alt trenger ikke være det dyreste og nyeste alltid :-) Takk for det og det samme til dere <3

Marita Moss

01.06.2017 kl.17:34

Supert! Gled meg tel å les det ja 😍 jo billigere, desto bedre ettersom man går på trygd, helt klart 😀😘❤❤

Linnogtina

01.06.2017 kl.23:03

Marita Moss: <3 :-)

Kristine

01.06.2017 kl.18:53

Campinglivet er nydelig. Selv har vi 3 barn og de også elsker campinglivet. Jeg kan anbefale kronocamping i lidköping i sverige, hvis dere ikke har vært der før. Dit skal vi i år, nydelig plass for store og små 😊👌🏻. Gleder meg til å se blogginnlegg av vognen deres oppusset og slikt :)

Linnogtina

01.06.2017 kl.23:03

Kristine: Det har du rett i :-) Der har vi ikke vært enda, så hyggelig med tips! Alltid gøy å se nye steder :-) Vi kommer med innlegg når vognen tar form :-)

Therese Aspvik

01.06.2017 kl.20:34

Ja, utrolig rart var det å ikke sitte ned på sofaen på en onsdagskveld hjemme her på Bårhaug, altså i Skogbygda! (hjemme en liten tur, hjemlengsel vet du, haha)

MEN..... For en gjeng, for en fantastisk fin gjeng! Savnet blir stort! Det blir absolutt ikke det samme uten HUSET fremover, jeg LOVER! De Første (med en stor F) sesongene er alltid da spesielt!

Ha en fin kveld og ha en riktig god pinse :-)

Linnogtina

01.06.2017 kl.23:02

Therese Aspvik: Så hyggelig :-) Takk for det og det samme til deg og dine :-)

Ingrid

02.06.2017 kl.19:35

Ååh den "drivved-stilen" dere hadde et par steder, er så fin! Etter jeg hadde sett noen episoder, pusset jeg opp rommet med litt av den samme stilen :D

Lykke til med campingvogna! Det er utrolig koselig å dra på tur med campingvogn :)

Linnogtina

03.06.2017 kl.00:07

Ingrid: så koselig å høre! Det er faktisk en av favoritt oppussingen vi gjorde i huset, at vi brukte drivved effekten :-)
Tusen takk for det Ingrid <3

Skriv en ny kommentar

Linnogtina

Linnogtina

27, Nes i Akershus

Linn og Tina fra HUSET. I tiden etter, livet nå og hvem vi er :)

Kategorier

Arkiv

hits